-23% atlaide Crocs™ un Jibbitz™ ar kodu: CROCTOBER2024
*Piedāvājums ir spēkā līdz 27 10 2024. Atlaide attiecas uz precēm bez atlaides.
Radās jautājumi?+37163898865
2020-04-14

Sporta apavi, bez kuriem šis pavasaris nav iedomājams – BRONX

Kad es ieraudzīju jaunāko Bronx pavasara kolekciju, pat iekliedzos. Tik daudz svaigu krāsu un sporta apavi ar biezu zoli - tie ir ideāli piemēroti valkāšanai jau tagad!

Es nezinu, kā jums, bet man kedas ir visērtākie apavi no visiem. Man ir vairāk nekā viens pāris - gan sportam, gan atpūtai. Es pamanīju, ka man patiešām ir diezgan daudz pāru, jo, stipri mainoties mūsu klimatam un aizejot ļoti aukstām ziemām, sporta apavus es sāku valkāt arī ziemas laikā. Īpaši šajā ziemā es pat nebiju ielikusi sporta apavus ar biezāku zoli skapī, lai "atpūstos" un gaidītu pavasari.

Kad es ieraudzīju jaunāko Bronx pavasara kolekciju, pat iekliedzos. Tik daudz svaigu krāsu un sporta apavi ar biezu zoli - tie ir ideāli piemēroti valkāšanai jau tagad!

Man parādījās ļoti interesants modelis BRONX 1553 Jaxstar 66327 - ādas, tāpēc tas būs ļoti ērts, un smalki spīdīgs materiāls pievienos interesantu tekstūru pat visvienkāršākajam apģērba kombinācijai, un gaiši rozā krāsa noteikti iederēsies pavasara garderobes krāsās.

Un, ja jūs meklējat universālas, baltas kedas, BRONX 1525 Baisley II būs ideāla izvēle. Ļoti jauka baltā nokrāsa - neuzkrītoša, bet nedaudz “off white”, izskatīsies tiešām smalkāk ikdienas kombinācijās, īpaši pie tumšākām drēbēm, jo nebūs tik liela kontrasta. Materiāls ir āda un zamšāda, tāpēc tas noteikti būs kvalitatīvs un labi valkājams, un dažādas faktūras kopējam tēlam piešķirs ļoti stilīgu garšvielu.

Tas pats modelis, BRONX 1525 Baisley III, bet atšķirīgas krāsas kombinācija. Materiāla „Off white” vietā gaiši zilas detaļas atdzīvina visu modeli un labi iederēsies kopā ar gaišiem džinsiem. Tāpat kā lielākajai daļai Baisley modeļu, arī šiem ir sajauktas materiālu faktūras, kas man personīgi ļoti patīk, jo pašas kurpes izskatās tiešām ļoti interesanti un var kļūt par akcentu visai kombinācijai.

Un beigām es atstāju, manuprāt, visskaistāko un interesantāko pāri - BRONX 1562 Bubbly. Kad ieraudzīju šos apavus, uzreiz zināju, ka tie būs mani favorīti. Caurspīdīgā zole man izrādījās ļoti interesanta detaļa, kas man atgādina retro stilu, bet, tā kā pārējā apava daļa ir patiešām moderna, šāds mikss izskatās tiešām ļoti neredzēts un stilīgs. Kā arī, šāda veida platforma jums vizuāli pievienos dažus centimetrus, un tas izskatīsies tiešām ļoti smalki, turklāt šī „bubbly” zole ir arī ļoti ērta, tāda interesanta sajūta staigājot ar tām.

Tāpat lasiet