Radās jautājumi?+37163898865

BLOG

2022-05-13

"Reima" apģērbi, kuriem vienmēr atradīsies vieta katra aktīva un stilīga bērna skapī

Lai palīdzētu atbildēt uz māmiņām bieži vien ārkārtīgi sarežģīto jautājumu par pareizu apģērbu izvēli bērniem, esam izcēluši 3 galvenos apģērbus, par kuriem nevajadzētu šaubīties. Vienlaikus aplūkosim, ko savā sortimentā piedāvā Reima - ražotājs, kas gandrīz ikvienam, kurš audzina bērnus, uzreiz raisa asociācijas ar kvalitāti, izturību un modernu stilu.
Vairāk..
2022-05-17

DIADORA „BREAKFAST PACK“

Pagājušā gada nogalē slavenais itāļu zīmols DIADORA iepazīstināja ar savu ļoti atzinīgi novērtētu kolekciju, kas iecerēta kopā ar Hasbro un kuras dizainu veidojis talantīgais Leo Colacicco. Šodien LC23 dibinātājs un aprīkojuma ražotājs DIADORA atklāj jauno sadarbības projektu „Breakfast pack“, kas godina Puglia dizainera iecienītākās Kellogg's pārslas.
Vairāk..
2022-05-10

Diadora apavu piedāvājums un skriešanas entuziastu cienīgi apavu modeļi

Vai jūs esat tas, kurš, vadot automašīnu, noskatās uz skrējējiem, kuri bauda rīta krosu? Vai varbūt, gluži pretēji, jūs stāvat (precīzāk, skrienat) otrpus barikādēm un katru dienu vai vismaz dažas reizes nedēļā uzaujat sporta apavus un dodaties uz savu ķermeņa un prāta treniņu (ja vēl nezināt, skriešana ir ideāls emocionālās relaksācijas līdzeklis!)? Tiesa, šoreiz mēs nerunājam par skriešanas priekšrocībām, kas, pat neiedziļinoties detaļās, noteikti ir iespaidīgas. Itāļu zīmols Diadora saviem klientiem piedāvā plašu sporta apģērbu un apavu klāstu, tostarp skriešanas apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem.
Vairāk..
2022-02-09

„Reima“ ieguva ISPO un “Scandinavian Outdoor“ balvu par inovatīviem bērnu apaviem

„Reimatec Megapito“ apavi ieguva ISPO balvas uzvarētāja 2022. gada sertifikātu un „Scandinavian Outdoor“ balvu bērnu kategorijā.
Vairāk..
2020-12-07

Ko nozīmē apģērbu slāņošana?

Atbilstoši izvēlēti apģērba slāņi ļauj bērnam brīvi kustēties pat aukstās ziemas dienās. Lai bērns justos ērti un silti, patiesi pietiek ar dažām kvalitatīvām izvēlēm.
Vairāk..
2020-11-14

Ziemas elpa no Kanādas – Cougar

Līdz ar otrā karantīnas viļņa iestāšanos ir kļuvis ārkārtīgi svarīgi sagādāt apģērbu un apavus, kas būs praktiski, daudz laika pavadot mājās un ārā, dabā. Tieši tādam brīvajam laikam un dzīvesveidam ir piemēroti Cougar jaunākās kolekcijas apavi. Mājīgi, silti un ērti.
Vairāk..
2020-10-21

Siltināti un mīksti – jaunie Crocs Lined apavi

Sieviešu, bērnu un vīriešu – Crocs Lined apavi, kurus var personalizēt
Vairāk..
2020-10-21

Jakas jebkādiem laikapstākļiem – Columbia un Didriksons

Šodien vēlos parunāt par divām preču zīmēm, kuru jakas izskatās gan stilīgi, gan arī ir ļoti piemērotas rudenim un ziemai Latvija – Columbia un Didriksons.
Vairāk..
2020-10-05

CAMPER – īpašam rudenim

Camper apavi izceļas ar vieglumu – nav svarīgi, vai tie ir puszābaki vai kedas – kājas nepavisam nenogurs staigājot un ieteicamie 10 tūkstoši soļu dienā kļūs par ikdienas prieku.
Vairāk..
2020-06-12

Zaxy – sandales, kas smaržo pēc vasaras

Vieglas, ērtas, smaržīgas sandales Zaxy - ideāla izvēle vasarai
Vairāk..