-23% atlaide Crocs™ un Jibbitz™ ar kodu: CROCTOBER2024
*Piedāvājums ir spēkā līdz 27 10 2024. Atlaide attiecas uz precēm bez atlaides.
Radās jautājumi?+37163898865
2019-12-19

Bērnu kustība ar ReimaGo sensoru

Satraucaties par to, vai jūsu bērni pietiekami izkustas un ir gana aktīvi bērnudārzā vai skolā? Tagad varat izsekot bērnu soļiem un pieveiktajai distancei, spēlējot jautru spēli viedtālrunī ar ReimaGo.

Bērni tiešām daudz un aktīvi kustas, un dažreiz ir jautri skatīties viņu kustību ar Reima GO sensoru. Man šis sensors bija īsts jaunums, kurā mēs iemīlējāmies uzreiz pēc tā saņemšanas – tas ne tikai fiksē bērna aktivitātes, bet arī motivē viņu vairāk kustēties. Izklausās jautri, vai ne? Tātad par visu no sākuma!

Sensors. Reima GO sensors ir tik mazs priekšmets, kas lieliski iederas jūsu kabatā - Adeles Reima kombinezonā tas ir, tāpēc katru reizi, izejot no mājas, mēs ieliekam arī sensoru. Tā ir kā spēle, kura ne tikai motivē, izklaidē, bet arī palīdz uzraudzīt, vai bērns pietiekami kustas. Izmantojot sensoru var ne tikai redzēt, cik daudz soļu dienā nostaigāja bērns, bet arī izsekot attālumu.

Lietošana. Reima GO sensoru var ļoti viegli sinhronizēt ar speciālu lietotni, kuru sekundes laikā var lejupielādēt savā tālrunī. Viss ir ļoti vienkārši - viena divas minūtes, un savā tālrunī jau varat novērot ikdienas kustību aktivitāti. Pietiek vienu reizi sinhronizēt - tas tiešām nav jādara katru dienu.

Spēle. Bezmaksas Reima Go lietotnē jūs varat satikt personāžu Goey, kurš, mainoties ainavām, kustas kopā ar bērnu. Goey sāk kustēties, tiklīdz Reima Go sensors ir sinhronizēts ar lietotni, tāpēc tas ir patiešām ērti lietojams. Tā ir patiešām jautra un motivējoša spēle bērnam, jo kopā ar rotaļīgu varoni bērns ne tikai pārvar dažādus pārsteigumus, bet arī saņem vērtējumus. Tas viss patiešām mudina bērnu vairāk un aktīvāk būt ārpus telpām!

Īpašības. Reima Go sensors ir ūdensizturīgs, tāpēc nav jābaidās, ja tas kļūst slapjš. Kā arī pats sensors ir mazs, tāpēc kabatā jūs to pat nejutīsit. Ja ģimenē ir vairāk bērnu, visus sensorus var apvienot vienā lietotnē, tātad bērni varētu sacensties savā starpā, lai stātos pretī dažādiem izaicinājumiem.

Tāpat lasiet