Radās jautājumi?+37163898865
2020-12-07

Ko nozīmē apģērbu slāņošana?

Atbilstoši izvēlēti apģērba slāņi ļauj bērnam brīvi kustēties pat aukstās ziemas dienās. Lai bērns justos ērti un silti, patiesi pietiek ar dažām kvalitatīvām izvēlēm.

Tik tikko ir sākusies aukstā sezona, lielākā daļa vecāku gādā par to, kā apģērbt bērnu, lai viņam būtu ne tikai silti, bet arī ērti. Izvēloties rudens/ziemas apģērbu bērniem, vajadzētu pievērst uzmanību ne tikai atbilstoši izvēlētiem,  kvalitatīviem materiāliem, bet arī saprātīgai apģērbu slāņošanai un krāsai. Atbilstoši izvēlēti materiāli nodrošina ērtumu un siltumu, slāņi – vairākus dažādus apģērba saskaņojumus, bet izvēlētās krāsas ļauj vairāk paspēlēties ar stilu. Tagad par to visu sīkāk!

Pirmkārt, ir ļoti būtiski, lai valkātā apģērba daudzums neierobežotu bērna kustības, tādēļ vajadzētu apģērbu slāņot tā, lai bērns varētu brīvi kustēties pat visaukstākajā laikā. Pats svarīgākais slāņošanas noteikums ir vilkt apģērbus no plānākā līdz biezākajam – vispirms ir apģērbjams pats plānākais apakšējais slānis, bet tad var pāriet pie biezākiem apģērbiem. Tāda apģērbu slāņošana palīdz regulēt temperatūru – ja bērnam laukā kļūst par siltu, var novilkt biezāko apģērbu vai pretēji. Tas ir ērti, jo bērni daudz laiku pavada laukā, tad bieži ir tā, ka viņiem kļūst pat siltu vai par aukstu. Bet tagad īsi par pašiem slāņiem.

Pirmais slānis. Tas ir pats pirmais slānis, kas ir pie ķermeņa, tādēļ izvēloties apģērbu, būtiski ir pievērst uzmanību tam, lai tas būtu patīkams un ērts bērnam. Pirmajam slānim lieliski der merino vilnas apģērbi, kas labi silda. Šī vilna ir pat par 7 reizēm plānāka par citu šķirņu aitu vilnu.

Otrais slānis. Šis slānis uztur siltumu, tam ir piemēroti krekliņi ar garām rokām, džemperi, adījumi, ērtas sporta bikses vai vislabāk apģērbs no flīša materiāla.

Trešais slānis. Šim slānim vajadzētu būt mitrumizturīgam, kā arī izturīgam pret lietu un vēju, ļoti ērti ir izvēlēties sniega apģērbus – vienas daļas vai divu daļu kombinezonus. Pašiem mazākajiem ērtāk ir vienas daļas kombinezons, lielākiem un bērniem, kuri laiku pavada aktīvi, ērtāki ir divu daļu kombinezoni, jo tad tie paši pastāvīgi vajadzības gadījumā var novilkt jaku vai bikses.

Kaut arī pamatslāņi ir trīs, ļoti būtiski ir pievērst uzmanību gaisa temperatūrai laukā – ļoti bieži pietiek tikai ar diviem slāņiem, lai bērns nenosaltu, bet justos ērti un brīvi. Ja pašam pirmajam slānim ir tiek izvēlēti merino vilnas apģērbi, tad ir ļoti liela ticamība, ka otrais slānis nav nepieciešams. Slāņojot apģērbus nav mazsvarīgi izvēlēties arī atbilstošu apģērbu materiālu, kas nodrošinātu siltumu arī ar mazāk slāņiem. Vajadzētu aizmirst, ka, jo apģērbi ir biezāki – jo tie ir siltāki. Mūsdienās āra apģērbi ir radīti tā, lai tie būtu ne tikai silti, pasargātu no vēja un lietus, bet būtu arī piemēroti aktīvām kustībām.

REIMA preces zīmes apģērbi ir lieliski piemēroti ziemas apģērba slāņošanai – tie ir patiesi kvalitatīvi, funkcionāli, viegli kopjami, stilīgi un ērti, kā arī tiem ir plaša dažādu modeļu izvēle, tādēļ ir viegli iepriecināt pat visizvēlīgāko bērnu.

APAKŠĒJAIS APĢĒRBS. Bērniem ir ļoti būtiska kustību brīvība, tādēļ atbilstoši izvēlēts apakšējais apģērbs viņiem ļauj ne tikai lieliski justies, bet arī brīvi kustēties pat aukstās dienās. Viens no labākajiem risinājumiem ir merino vilnas apakšējais apģērbs, kas patiesi ir silts, īpaši plāns, ērts un kvalitatīvs. REIMA ir plašs tāda apģērba tipa sortiments, tādēļ mūsu šī brīža izvēle ir REIMA Taitoa divu daļu bērnu komplekts ar bambusa mīkstumu iekšpusē un merino vilnas siltumu ārpusē. Šī modeļa apģērbi ir ne tikai stilīgi, krāsaini, bet arī kvalitatīvi – merino vilna ir ideāla izvēle ķermeņa temperatūras kontrolei. Vilnas un bambusa viskozes maisījums rada mīkstuma un siltuma sajūtu un gana labi uzsūc mitrumu. Tāds apakšējais apģērbs ir īpaši ērts aukstās ziemas dienās, jo nevajag bērnu apģērbt daudzos slāņos, lai viņš nenosaltu. Un  vēl! To ir ļoti viegli slāņot – ne tik aukstās dienās bērns droši var doties laukā tikai ar apakšējo apģērbu un jaku, vēsākās dienās – ar apakšējo apģērbu, biksēm un jaku. Tā ir ļoti praktiska un ērta izvēle.

ZIEMAS BIKSES. Kvalitatīvas ziemas bikses ir viens no svarīgākiem bērnu ziemas apģērba slāņiem – ļoti būtiski, lai tās būtu mitrumizturīgas, vieglas, kustības neierobežojošas un ērtas. REIMA Loikka modeļa bikses ir piemērotas visām vēlmēm – tās ir uzšūtas no vēja necaurlaidīga un pret berzi un mitrumu izturīga materiāla, ar hermētiskām šuvēm, kā arī viegli mazgājamas, ērti uzvelkamas un novelkamas pašam bērnam. Bikšu bikšturi ir regulējami un atāķējami, tāpēc bikses aug kopā ar bērnu. Biksēs ir speciāls ieliktnis, kas pasargā bērna kājas no mitruma, bet kāju staru platums ir regulējams ar lipekļiem – tā ir lieliska šo bikšu īpašība, kas nodrošina to, lai bērns no āra ienāktu sauss.

ZIEMAS JAKA. Izvēloties ziemas jaku ir ļoti būtiski pievērst uzmanību tam, lai tā būtu ne tikai silta, vēju necaurlaidoša, viegli kopjama, bet arī ērta bērnam. Kvalitatīvas ziemas jakas izvēle nodrošina to, ka bērns pat visaukstākās ziemas dienās nenosals, varēs brīvi kustēties un izskatīties lieliski. REIMA sortimentā ir gana plaša kvalitatīvu jaku bērniem izvēle, kuras droši var valkāt vairākas sezonas. Šai ziemai mēs izvēlējāmies REIMA Kiela modeli, kurš nekavējoties iekaroja pircēju sirdis stilīgā izskata un lielisko īpašību dēļ. Šīs jakas audums ir izturīgs pret netīrumiem un floru nesaturošu ūdeni, tādēļ patiesi viegli ir mazgājams un pasargā bērnu drēgnās, vēsās dienās. Jaka ir izgatavota no elpojoša un elastīga materiāla, tādēļ bērns pagalmā droši var dauzīties, nebaidoties sasvīst. Šī modeļa jakā ir kabatas, kā arī gaismu atstarojošas detaļas, noņemama kapuce ar kažokādu, regulējams viduklis un piedurkņu gali. Šī ziemas jaka ir ļoti stilīga un viegli saskaņojama, tā lieliski saskan gan ar sporta, gan ar ikdienas, gan ar izejamo apģērbu.

APAVI. Šai ziemai izvēlējamies REIMA Vimpeli apavus. Kādēļ? Jo tie ir ne tikai stilīgi, bet arī ļoti ērti mazai kājiņai – viegli un ērti apģērbjami, ar siltu vilnas un tekstila oderi, ūdens necaurlaidīgi un patiesi silti. Un vēl! Tiem ir gaismu atstarojošas detaļas, tādēļ ar tiem staigāt ziemas tumšajā laikā būs patiesi droši. Šos apavus ir ļoti viegli saskaņot pie dažādiem apģērbiem.

CEPURE. Vēl viens bērnu ziemas apģērba slānis ir cepure – izvēloties to, būtiski ir ņemt vērā bērna vecumu – mazākiem bērniem ērtākas būs cepures ar aukliņām, lielākiem bērniem aukliņas visbiežāk nebūs nepieciešamas. Kā arī ir ļoti svarīgi tas, lai izvēlētā cepure būtu silta un ērta. REIMA Pohjola modeļa cepure ir lieliski piemērota aktīvam laikam laukā vēsā periodā – adīta vilnas cepure, kas lieliski regulē siltumu, tāpēc bērns ar tādu cepuri patiesi nepārkarsīs un nenosals. Būtiski ir tas, lai cepures modelis ir stilīgs, viegli saskaņojams, ar rotaļīgu bumbuli un adītiem ornamentiem.

Atbilstoši izvēlēti apģērba slāņi ļauj bērnam brīvi kustēties pat aukstākajās ziemas dienās, tad tiešām pietiek ar dažām kvalitatīvām izvēlēm, lai bērns justos ērti un silti. REIMA ir pasaulē dominējoša preces zīme, kas piedāvā funkcionālus bērnu apģērbus, kas ir ne tikai kvalitatīvi, stilīgi, bet arī ļoti pārdomāti. Izvēloties tāda tipa apģērbus no REIMA sortimenta patiešām nodrošināsiet savam bērnam ērtumu aktīvi pavadot dienas laukā jebkādos laikapstākļos – tie ir ūdensizturīgi, vēju necaurlaidoši, viegli apģērbi, kurus ir viegli kopt un patīkami valkāt.

Visu REIMA kolekciju atradīsi ŠEIT

Tāpat lasiet